Rakset – Allt du behöver för att komma igång

Från början rekommenderade vi här på säkerhetshyvel.se bara enskilda produkter som vi tyckte var extra bra, problemet är att för att komma igång på riktigt räcker det inte att köpa en säkerhetshyvel. Därför har vi denna sida där vi berättar lite mer om det mycket prisvärda och snygga rakkitet från Colombos.

Colombos säkerhetshyvel kit

Rakset byggt runt Colombos™ Säkerhetshyvel

Raksettet innehåller allt du behöver för att komma igång. Om du har bestämt dig för att börja med våtrakning finns det ingen anledning att läsa mer egentligen och kan klicka här för att köpa nu. Men jag misstänker att du, som jag gillar att läsa mer om produkter innan jag köper. Att göra informerande köp är alltid bra och dessutom råkar ju ämnet vara riktigt intressant.

Vad ingår i rakkitet?

colombos säkerhetshyvelColombos™ Säkerhetshyveln.

Mycket robust säkerhetshyvel i 3 delar.

 

Perfekt nybörjar-säkerhetsrakhyvel med låst huvud.

 


Colombos Rakborste grävlingColombos™ Rakborste Grävling Pure

Gjord på det bästa materialet för rakborstar, grävling. De har bäst uppsugningsförmåga, håller formen bäst och rensar effektivt bort döda hudceller.

 

 

 


Colombos RaktvalColombos raktvål

Enkel oparfymerad raktvål. Gör sitt jobb, bygger upp ett riktigt fint raklödder.


Merkur Rakblad Merkur 10-pack rakblad

10-pack rakblad från industriledande Merkur. Rakbladen håller mycket länge och är sylvassa.

Mycket snyggt rakkit

Bortsett från att rakkitet är praktiskt som beskrivet ovan med alla delar ovan så är det även snyggt hemma i badrumskåpet.

Faktum är att raka sig på detta vis blir mer än bara rakning, proceduren är trevlig och produkterna fungerar även nästan som inredning, man blir lite stolt över sitt rakset.

klicka här för att köpa detta fina rakset nu.

Liten varning

Det är mycket viktigt att underhålla sin säkerhetshyvel och om man gör det så behöver man troligtvis aldrig köpa en ny. Det är dock väldigt lätt att skära sig när man gör det, speciellt när man är ny. Man är försiktig och noggrann under själv rakningen och sen släpper garden när man är klar, farligt, eftersom det är när man rengör säkerhetsrakhyveln det är störst risk att skära sig. Så var försiktig.

Vill du bara ha lite allmän information om säkerhetshyvlar hittar du det här.